Shkëlqimi i Eneidës

Shkëlqimi i Eneidës
Sapo ka dalë kënga e saj e re e ndërkohë ajo ka qenë mjaft e angazhuar në shumë fronte.

Por nga kjo foto, shkëlqimi i saj depërton qartë.

Eneida Tarifa është në një periudhë të bukur të jetës së saj e kjo duket edhe në pamjen e saj.

Stili është si gjithmonë mjaft elegant dhe i kuruar dhe dekolteja e hapur nuk e bën veshjen aspak vulgare.