Shet lule për të mbijetuar, shikoni çfarë bën ky njeri me një kamerdare kamioni

Shet lule për të mbijetuar, shikoni çfarë bën ky njeri me një kamerdare kamioni
Ky njeri mban familjen duke shitur lulet e lotusit, që rriten në ujë.

Ai është fotografuar në një liqen në Colombo, në Sri Lanka, teksa mbledh lulet, hipur mbi një kamerdare kamioni.

Lulet e ujit, të quajtura Lotus, janë të rëndësishme në kulturën lindore dhe çdo ngjyrë e tyre mbart një simbolikë të ndryshme. /a.a/ Albanian Free Press Online/

Foto: Reuters

Shpërndajeni me miqtë tuaj: