Rezarta rifiton kohën e humbur

Rezarta rifiton kohën e humbur
Pas disa vitesh vështirësi, Rezarta Shkurta, me rikthimin e partnerit të saj, Ermal Hoxhës, në vatrën familjare, ka vendosur t’i bëjë gjërat siç duhet, në funksion të dashurisë së saj.

Por pa hequr dorë nga luksi.

Në një udhëtim romantik në Dubai, Rrezarta me bashkëshortin, madje, kanë marrë edhe një helikopter privat që të shkojnë në një destinacion misterioz.

Më në fund, jeta e Rezartës ka marrë drejtim për mirë dhe kjo na lumturon.