Reagon, Rektori i UT: Veprimet e Policisë ndaj studentëve, të papërgjegjshme

Reagon, Rektori i UT: Veprimet e Policisë ndaj studentëve, të papërgjegjshme
Rektori i Universitetit të Tiranës (UT), ka dënuar veprimet e forcave të rendit, ndaj studentëve, ndërsa i ka cilësuar ato, “të papërgjegjshme”.

“Në vijim të ngjarjeve që ndodhën sot në Fakultetin e Ekonomisë dhe të Drejtësisë, si Rektor i Universitetit të Tiranës por edhe si pedagog prej shumë vitesh, shpreh indinjatën time të thellë personale për veprimet totalisht të papërgjegjshme të disa prej anëtarëve të forcave të rendit në ambientet e Fakultetit të Ekonomisë.

Studentët e UT janë në të drejtën e tyre legjitime për të protestuar si qytetarë të lirë të një vendi demokratik, për të kërkuar plotësimin e kërkesave të tyre për një arsim cilësor dhe bashkëkohor!”, shkruan Rektori në rrjetin social. /l.k./

Shpërndajeni me miqtë tuaj: