Rama: 2019, sfida kryesore rritja e punesimit

Rama: 2019, sfida kryesore rritja e punesimit

Pas mbledhjes informale të kabinetit qeveritar në zonën e Elbasanit, kryeministri Edi Rama publikoi disa nga prioritetet kryesore për këtë vit.

Sipas tij, veçohet edhe rekrutimi në administratë i studentëve me mesatare të lartë.

'Ditë diskutimi për sfidat e 2019 sektor për sektor. Në fokus rritja e punësimit dhe sipërmarrjes vendase; përmirësimi i mëtejshëm i infrastrukturës së shërbimeve publike; masat e reja Antikorrupsion dhe rekrutimi në administratë i të rinjve me 9-10', komentoi ai.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: