Pushimet përrallore të Xhensilës

Pushimet përrallore të Xhensilës
Suksesi, hitet pa ndërprerje, rritja e vajzës.

Të gjitha këto janë edhe të bukura por edhe të lodhshme.

Ndaj këtë dimër Xhensila Myrtezaj ka vendosur, në çift, t’i bëjë gjërat siç duhet e të pushojë mes dëborës, në një hotel lulsioz.

E veshur me peshqirin e hotelit, duke shijuar një çaj ose kafe, Xhensila duket aq në paqe me veten dhe me botën e duket se kjo çlodhje i ishte dashur.