Puplat e Alesias

Puplat e Alesias
Seksi, me një komplet të zi veshjesh të brendshme, me dantella dhe linja perfekte, Alesia Bami ka realizuar një photoshooting, ndoshta më i miri në karrierën e saj. Madhështore duke pozuar në dëborë e me nga pas një mori puplash të kuqe flakë. Alesia Bami është një nga vajzat më protagoniste të showbiz-it shqiptar dhe këtu, bukuria dhe sensualiteti i saj luan një rol parësor.