Pedagogët e Ekonomikut dënojnë ndërhyrjen e policisë dhe dhunën ndaj studentëve

Pedagogët e Ekonomikut dënojnë ndërhyrjen e policisë dhe dhunën ndaj studentëve
Pedagogët e Fakultetit të Ekonomisë kanë reaguar përmes një letre duke dënuar dhunën e ushtruar nga policia mbrëmjen e djeshme ndaj studentëve.

Një grup prej 21 pedagogësh dënojnë me forcë ndërhyrjen e policisë në ambientet në Fakultetin e Ekonomisë dhe ushtrimin e dhunës ndaj studentëve.

Ndërkohë pedagogët thonë se "jemi pro arsimit cilësor dhe kërkesave për të përmirësuar aktivitetin akademik si dhe për gjetjen e një platforme të përshtatshme për arritjen e këtij objektivi. /f.ç/Albanian Free Press Online/

Shpërndajeni me miqtë tuaj: