Një mami si Zajmina

Një mami si Zajmina
Bëri shumë bujë lajmi i saj i cili na tregonte se Zajmina Vasjari dëshiron të bëhet nënë për të dytën herë. Kjo sepse ajo është bërë nënë e vajzës së saj prej pak kohësh. Por pavarësisht dëshirës së ligjshme të një femre për të pasur disa fëmijë, duke parë fotot e saj dhe rikthimin aq të shpejtë në linja, do të uronim që kjo të ndodhte sa më shpejt. Një mami kaq seksi sa Zajmina kush nuk do ta donte?