Një dajë si Butrinti

Një dajë si Butrinti
Një foto e publikuar në rrjetet sociale nga motra e tij, tregon një Butrint ndryshe.

Këngëtari i njohur, që çdo javë performon me sukses të jashtëzakonshëm, në të vërtetë është një djalë i mbarë shumë i lidhur me familjen e tij.

Ai ka një pikë të dobët, mbesën e tij të bukur të cilën e ka shumë për zemër dhe e cila i ngjason shumë dajës së saj të famshëm.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: