Mielli dhe vezët përdoren edhe për art, shikoni çfarë bëjnë në këtë festival të Spanjës

Mielli dhe vezët përdoren edhe për art, shikoni çfarë bëjnë në këtë festival të Spanjës
Një “betejë” e vërtetë duket sikur ka shpërthyer në rrugë.

Por nuk bëhet fjalë për përplasje me armë zjarri apo të ftohta.

Njerëz të veshur me uniforma ushtarake janë parë të mbuluar me miell dhe vezë.

Bëhet fjalë për festivalin tradicional “Els Enfarinats” që zhvillohet në Ibi, në provincën Alikante të Spanjës. /a.a/ Albanian Free Press Online/

Foto: Reuters 

Shpërndajeni me miqtë tuaj: