Me kitarë në dorë papritur i këndon, këngëtaren Eneda Tarifa dikush e befason!

Me kitarë në dorë papritur i këndon, këngëtaren Eneda Tarifa dikush e befason!
Eneda Tarifa, këngëtarja e njohur, kohët e fundit është vënë shpesh në qendër të diskutimeve mediatike për shkak të divorcit. Por adhuruesit e saj mbetet të tillë pavarësisht ndryshimeve në  jetën e saj private, madje ndonjëri mund ta shfrytëzojë situatën në favor.

Së fundmi, një prej tyre, i ka dedikuar këngëtares një serenatë, dhe e gjeni dot kush është ? Është aktori Gent Hazizaj, i cili me kitarë në dorë i ka thurur e kënduar asaj vargje zemre.

Genti në fakt është i martuar dhe me tre fëmijë, por e gjitha skena mes aktorit dhe këngëtarit lidhet me një tjetër histori, atë të një programi televiziv.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: