Manjola i mund të tëra

Manjola i mund të tëra
Pavarësisht se fotot në fundvitin festiv e në këtë javë të parë të janarit janë me mijëra, përsëri Manjola Nallbani mbetet unike dhe me klasin e saj mund këdo. Shikoni se me sa elegancë shfaqet ajo në prag të një koncerti, me këtë veshje ngjyrë blu, të thjeshtë po mahnitëse.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: