Luana Vjollca pret flokët

Luana Vjollca pret flokët
Ku shkuan krelat e gjata e të verdha të Luanës?

Për të ndjekur modën ose për të ripërtërirë flokët e gjatë por të lyera shpesh, ndoshta ka vendosur që t’i shkurtojë ato, por deri tek supet.

Mund të themi se i shkojnë shumë dhe e bëjnë të duket më e vogël si dhe ja lehtësojnë shumë pamjen.

Këtë dimër Luana bukuroshe ka bërë hapin drastik, por duke qenë se gjithmonë ka mbajtur flokë të gjatë, do presim se sa do të rezistojë me këtë gjatësi.