Lori me fillim të ri?

Lori me fillim të ri?
Ka zgjedhur stile kontroverse këtë janar, Lori Hoxha kalon nga ekstravaganca dhe ngjyra e florinjtë, në një fustan shumë seksi, ngjyrë smerald. Por ajo që na bëri përshtypje ishte se pranë fotos ishte shkruar shkurt e pastër “fresh start”. Por për çfarë fillimi të ri ta ketë vallë vajza e kamur e familjes Hoxha?

Shpërndajeni me miqtë tuaj: