Krimet e Rënda refuzojnë kërkesën, dy ish-deputetët socialist mbeten në "arrest shtëpie"

Krimet e Rënda refuzojnë kërkesën, dy ish-deputetët socialist mbeten në "arrest shtëpie"
Gjykata e Krimeve të Rënda ka refuzuar kërkesën për të liruar nga "arresti shtëpiak" dy ish-deputetët Arben Ndoka dhe Arben Cuko.

Kujtojmë që dy ish deputetët u arrestuan gjatë operacionit "Volvo 4" në tetor të vitit 2018.

Ndoka është i dyshuar për disa vepra penale mes të cilave "tjetërsim pronash" dhe "falsifikim dokumentesh", ndërsa Çuko akuzohet për "korrupsion".

/f.ç/Albanian Free Press Online/

Shpërndajeni me miqtë tuaj: