Kombinacioni/ Thyejnë xhamin e fakultetit që t’ua hedhur fajin studentëve

Kombinacioni/ Thyejnë xhamin e fakultetit që t’ua hedhur fajin studentëve
Tek Universiteti i inxhinierisë së ndërtimit, në godinën e Fakultetit të Arkitekturës, një civil ka thyer xhamin nga brenda për të treguar që studentët janë të dhunshëm.

Por, ata nuk kanë rënë pre e kësaj pasi i kanë bërë video dhe personit që i ka thyer i kërkojnë që të nxjerri dorën nga xhepi pasi e kishte të gjakosur.

Në një video tjetër ata shprehen se civilët nuk i kanë lejuar që të filmojë, u kanë marrë celularët nga dora dhe tentuar t’ua thyejnë. /l.k./

Foto Google

Shpërndajeni me miqtë tuaj: