Kejvinës i “plas” gjoksi

Kejvinës i “plas” gjoksi
E bukur sa më s’ka, seksi dhe plot ledha, Kejvina Kthjella nuk mungoi as këtë javë që të ndezë “gjakrat” e fansave të saj. Me një fustan blu të thellë, kombinuar me sytë, Kejvina ka pozuar me një selfie nga studiot e televizionit por pa lënë mënjanë një detaj. Gjinjtë e saj duken sikur po “plasin” nga shtrëngimi i këtij fustani. E ndoshta ky ka qenë edhe qëllimi i fotos.