Jeta mahnitëse e Alketës

Jeta mahnitëse e Alketës
Alketa Vejsiu ka disa dekada që i reziston tregut dhe ende mbetet një nga prezantuese ikonë e ekranit shqiptar.

Por nuk mjaftohet këtu.

Ajo herë pas here “arratiset” nga Shqipëria, herë për punë a biznes e herë për qejf, dhe përmes fotove, shfaq edhe anën përrallore të jetës së saj.

Pushimet e Alketës nuk janë kurrë anonime, por gjithmonë në vende piktoreske ku ajo, në union me ambientin, vishet si një princeshë.

E kuruar deri në detaje.

Këto foto në bregdet, sigurisht në një vend të largët ekzotik, mahnitin këdo.

Alketa ka kombinuar edhe fustanin me ngjyrën e ujërave, asgjë nuk i lihet rastësisë, si profesioniste e vërtetë.