“Hot” si Arilena

“Hot” si Arilena
Këngëtarja e talentuar, Arilena Ara, tashmë do të jetë edhe një personazh televiziv i njohur.

Shumë shpejt ajo do të jetë pjesë e “The Voice kids”, spektaklit në zbulim të talenteve.

Në jurinë e këtij talentshow, Arilena do të jetë bashkë me emra të mëdhenj të muzikës shqiptare por sigurisht, ajo nuk ka lënë pas edhe pjesën femërore të saj.

Shikoni se sa seksi duket ajo teksa pozon për revistën “Living”.

E veshur me të kuqe dhe me një dekolte shpërthyese, Arilena duket gati si një modele.