Fortunali nxjerr transoqeanikun në breg, pamje jo e zakonshme

Fortunali nxjerr transoqeanikun në breg, pamje jo e zakonshme
Dy njerëz kanë dalë për ecje, në mes të të ftohtit, në breg të detit.

Pamja që u ofrohet nuk është e zakonshme.

Vetëm disa dhjetëra metra më tutje, anija e mbingarkuar e transportit oqeanik “Ocean Crown” ka ngecur në rërë.

Anija e transportit duket se është shtyrë nga fortunali i fortë dhe tashmë vetëm rimorkiatorët mund të nxjerrin sërish në det të hapur.

Fotoja e publikuar nga Reuters është realizuar në Klaipeda të Lituanisë. /a.a/ Albanian Free Press Online/

Shpërndajeni me miqtë tuaj: