Bye bye “baby” Krusita

Bye bye “baby” Krusita
Këngëtarja e talentuar Krusita, më parë njihej më së shumti me performancat dhe zërin e ngrohtë, kur ishte ende shumë e vogël.

Edhe tani ajo është një vajzë shumë e re, por që në festivalin “Kënga Magjike” ku u vlerësua shumë lart, Krusita, me veshjen e saj seksi, shfaqi edhe faktin se nuk ishte më Krusita e vogël dhe se krahas talentit, do të përdorte edhe feminilitetin e saj.

Kjo foto, me të brendshme të dukshme dhe shumë provokuese, e tregon këtë më së miri.