Bëmë baba të të ngjaj

Bëmë baba të të ngjaj
Këngëtarja simpatike, zë i ëmbël i Shkodrës, Barbana Dini, ka edhe një veçori tjetër. Ajo është vajzë babai, si e thotë edhe vetë, pra pika e dobët e shokut të saj më të ngushtë, babait të saj. Por nga afër nuk e kishim parë ndonjëherë. Përmes një selfie në ashensor, Barbana ka fotografuar veten e saj dhe babain e saj, një burrë i thinjur dhe i hijshëm, nga ku duket qartë se ka ngjarë e bija e tij.