Beatrix pushime në Bogë

Beatrix pushime në Bogë
Modelja dhe këngëtarja, Beatrix Ramosaj ka preferuar që të mos pushojë në ditët dimërore në një resort luksoz por të jetë me rrënjë shqiptare në zgjedhjet e saja. Ajo ka pozuar shumë e lumtur, me peliçe e veshje dimri, nga Boga dhe ambienti i saj, me kasollet e bukura në dru, duket si një përrallë me Borëbardhën.