Babai u vrau nënën, dy fëmijët nga Ballshi prej 4 ditësh strehohen në Fshatin SOS

Babai u vrau nënën, dy fëmijët nga Ballshi prej 4 ditësh strehohen në Fshatin SOS
Fshati SOS është bërë strehëza e parë për fëmijët e familjes Musta, të moshës 6 dhe 10 vjeç, në sy të të cilëve i ati, Gazmend Musta, vrau nënën dhe tezen e tyre.

Fëmijët mbërritën pas ngjarjes në Fshatin SOS në Tiranë, të traumatizuar nga ngjarja.

Dy fëmijët do të qëndrojnë aty deri në përfundimin e gjyqit për kujdestarinë. Në Fshatin SOS ndodhen 62 fëmijë të grupmoshave të ndryshme. /l.k./

Foto Google

Shpërndajeni me miqtë tuaj: