Tendencat “lëkurë kafshe”, aktualet e këtij viti

Tendencat “lëkurë kafshe”, aktualet e këtij viti
Moda e këtij sezoni (dhe gjithashtu e sezonit të ardhshëm) kërkon që ju të jeni shumë të guximshëm! Diktatet nga moda kurrë nuk kanë pasur ndonjë gjë më të qartë: prirja është kafsha, me lëkurën e saj me njolla e ngjyra toke dhe kjo duhet të jetë e pakontestueshme për vjeshtën dhe dimrin 2018 2019. Këtë vit do të jenë në modë veshjet me guzimin e leopardit, joshja e maceve, tigrat dhe xhaguarët, për t’i dhënë pamjes tuaj të ardhshme dozën e duhur të grintës, stilit dhe personalitetit.

Christian Dior në vitin 1947 propozoi këtë stil si një deklaratë mbi të gjitha një nga veshjet e saj më të reja dhe më pas e Yves Saint Laurent, stili i tij animalier në fakt është bërë një klasik i ri në veshjet e grave. Ri-lexuar dhe ri-interpretuar në stinët e ndryshme të modës, për këtë dimër 2018-2019 bëhet protagonist i padiskutueshëm i shumë koleksioneve, i shtyrë në një shumëllojshmëri të modeleve dhe motiveve që - në njërën anë - kujtojnë larmi të madhe të sipërfaqeve që gjenden në natyrë, nga ana tjetër janë koncepte të të ri-elaboruara në versionin e ri pop dhe me ngjyrë (shih Tom Ford ).

Modele të guximshme dhe të ashpra sepse në këtë sezon ju duhet të bini në sy. Ju tegojmë Dolce & Gabbana, me stampa leopard veshur me triko dhe syze dielli e varëse, Max Mara në “overlays styling” luan me kombinime të fantazive të kafshëve të dyfishta.

Kafsha me pak fjalë këtë sezon nuk mbetet një detaj, me të vërtetë! Kjo është edhe më ekstreme në kombinimet me fantazitë e tjera (nga Michael Kors pamë të çiftëzohet me Tartan, rreshta, lule), ai bëhet prej lëkure me ngjyra lara-lara me zebra. Të frymëzuar nga modele të ndryshme dhe mënyra të ndryshme për veshjen tuaj prej kafshe, ndiqni këshillat e Lou Reed ... hey babe, merrni në shëtitje anën tuaj më të egër!

Shpërndajeni me miqtë tuaj: