Mimoza shpërthen

Mimoza shpërthen
E kur vallë e keni parë Mimoza Shkodrën kaq seksi? Asnjëherë. Ajo gjithmonë ka qenë një nga këngëtaret që më pak e ka përdorur pamjen e saj prej bukurie të rrallë. Por së fundmi ka vendosur që të dalë jashtë kornizave të “vajzës së mirë” e të tregojë se, kur do, ajo di të jetë edhe një vajzë ekstravagante dhe seksi, si pak të tjera.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: