Mesazhi i Presidentit Meta për fundvit: Uroj që Viti 2019 të realizojë dëshirën e madhe të hapjes së negociatave me BE-në

Mesazhi i Presidentit Meta për fundvit: Uroj që Viti 2019 të realizojë dëshirën e madhe të hapjes së negociatave me BE-në
Kreu i Shtetit, ka zgjedhur rrjetet sociale, për uruar që Viti 2019 të realizojë dëshirën e madhe të hapjes së negociatave me Bashkimin Evropian.

“Të dashur motra e vëllezër shqiptarë!

Sot, në ditën e fundit të vitit 2018 uroj sinqerisht të lemë pas të gjitha vështirësitë, pamundësitë e ndasitë, konfliktet e vazhdueshme dhe rraskapitëse të vitit që po mbaron, për të ndërtuar një dialog të qëndrueshëm, të shëndetshëm e të gjithanshëm mes nesh, për të na sjellë të gjithëve, më shumë përkushtim dhe vëmëndje ndaj gjërave të mira e të bukura, më shumë vullnet, forcë e përgjegjësi, më shumë energji, mençuri dhe besim për të qenë së bashku në sfidat tona dhe më shumë vizion e përpjekje për suksese të përbashkëta.

Uroj që Viti 2019 të realizojë dëshirën e madhe të hapjes së negociatave me Bashkimin Evropian dhe të na sjellë më pranë ëndrrën e bukur të të rinjve dhe të gjithë shqiptarëve, “ta bëjmë Shqipërinë si gjithë Evropa”, duke na ftuar, gjithë secilin prej nesh, të dhurojmë më shumë dashuri për njëri-tjetrin, fëmijët tanë, prindërit e të afërmit, fqinjët e miqtë tanë, për familjen shoqërinë e vendin tonë të mrekullueshëm!

Gëzuar Vitin e Ri 2019!

Ju uroj shëndet, gëzim e hare, paqe, shpresë e mirëqenie, dashurie e mirësi për njëri-tjetrin!

Le të na shoqërojnë këto urime e ndjenja pozitive për gjatë gjithë vitit që po troket!”, thuhet në mesazhin e Kreut të Shtetit. /l.k./

Foto Google

Shpërndajeni me miqtë tuaj: