Me kë ta ketë Liberta?

Me kë ta ketë Liberta?
Në emisionin e saj “Prive’” ajo shpesh ngacmon personazhet VIP në jetën dhe karrierën e tyre. Por kjo foto me këtë vështrim duket se është një mesazh për dikë. “Shiko me bisht të syrit se shikon më mirë”-shkruan ajo poshtë fotos të cilën ka postuar në rrjetet sociale, e duket sikur Liberta ka dashur të tërheqë vëmendjen e dikujt.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: