Ja kush është bashkëshortja e diktatorit Kim Jong

Ja kush është bashkëshortja e diktatorit Kim Jong
 

Shumë pak dihet, për jetën private të diktatorit koreanoverior Kim Jong, ndërsa publikimi i fotove familjare konsiderohet ende tabu.

Por gjatë inaugurimit të terminalit të ri të aeroportit ndërkombëtar të Piongiangut, Kim Jong është shoqëruar nga funksionarë të partisë dhe bashkëshortja Ro Sol-ju.

Në këto foto bie në sy eleganca dhe bukuria  e bashkëshortes së diktatorit

 

Shpërndajeni me miqtë tuaj: