Grida ujdisur "për festa" në Shkozë

Grida ujdisur "për festa" në Shkozë
Mendoni se në këtë foto Grida Duma është në një event mondan? Jo, ajo është mes votuesve të djathtë dhe qytetarëve në Shkozë të Tiranës. Por shikoni se si është ujdisur e zbukuruar ajo. Flokët janë të ngrira e të lyera freskët, grimi është si një grim koncertal dhe kjo është ca e pazakontë për politikanet shqiptare. Grida Duma, deputetja e djathtë mbetet kështu femra më e kujdesur për veten ndër koleget e saja.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: