Festat me ngjyra të Marizës

Festat me ngjyra të Marizës
E si mund të mendonim ne se Marina Ikonomi do të kalonte festa “normale”? Ajo ka fluturuar në Malaga të Spanjës ku është përshtatur më së miri me klimën gazmore të vendit dhe ja se si ajo ka zgjedhur të vishet. Me ngjyra të ndezura e kostume interesante, si për karnavale. Fundja fundviti është pikërisht për të ngritur humorin e në këtë pikë Marizën optimiste nuk e mund askush.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: