Elvis Pupa pushime me bashkëshorten

Elvis Pupa pushime me bashkëshorten
Ata janë të pandarë, në punë e në jetë.

Por shikoni se sa bukuroshe është bashkëshortja e aktorit të njohur të humorit, Elvis Pupa.

Këtë fakt nuk e kishim vënë re.

Me një pamje shumë fisnike, pa grim dhe e veshur thjesht, ajo i shton shumë nurin çiftit, i cili jeton jashtë Shqipërisë.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: