Dy mike si motra

Dy mike si motra
Modelet e njohura, Adrola Dushi dhe Kristina Baki nuk janë vetëm bashkudhëtare në karrierë, ato janë edhe dy mikesha të ngushta.

Madje në udhëtimin që së fundmi Adrola ka bërë në Parisin magjik, bashkë me të birin, me rastin e festave kombëtare, ajo ka qenë e shoqëruar edhe nga mikesha e saj e pandarë.

Por dy bukuroshet kanë edhe një ngjashmëri të jashtëzakonshme fizike, sa që edhe komentuesit i quajnë “dy binjake”.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: