Dehja e Bleros

Dehja e Bleros
Blero, këngëtari i njohur Kosovar, duket si i dehur pranë saj. Shikoni këto foto mahnitëse nga Dubai. Çifti Blero me Afrona Dikon tashmë janë të pandarë, ata udhëtojnë pa ndalim në vende ekzotike dhe mrekullojnë fansat me foto kartolinë. Por nga veshja me mëndafsh të kuq e Afronës, e kupton se përse Blero duket si i dehur në selfie.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: