Bregu i Lumit në protestë kundër shembjes së banesave pa marrë dëmshpërblimin e plotë

Bregu i Lumit në protestë kundër shembjes së banesave pa marrë dëmshpërblimin e plotë
Banorët e Bregut të Lumit kanë tubuar për të katërtën ditë kundër shembjes së banesave të tyre, ndërsa kërkojnë dëmshpërblimin e plotë.

Ata akuzojnë qeverinë se po i trajton me dy standarde.

Sipas tyre, të gjithë shtëpitë me jeshile janë shpronësuar, ndërsa shtëpitë e tyre, i njëjti projekt, i njëjti bulevard, janë vlerësuar dhe nuk kanë marrë lekët.

Banorët thonë se kjo është qeveri e korruptuar, deri atje i kanë shpronësuar pronarët, ndërsa tek ata ka thënë se do të shohë.

“E shikon popullin në rrugë dhe nuk vjen këtu me u taku”, shprehen banorët për sjelljen e Kryeministrit.

/l.k./

Foto Google

Shpërndajeni me miqtë tuaj: