Bluzat “fëmijërore” të Anjezës

Bluzat “fëmijërore” të Anjezës
Anjeza Maja shquhet për bukurinë e saj.

Por ajo po i shijon këto festa në romantikën e të qenit ende fëmijë, në dëshira e pasione.

Në këto dy foto, Anjeza ka zgjedhur një veshje shumë interesante, me bluza që kanë në qendër kafshët ose figura fëmijërore.

Dhe vetë Anjeza duket kaq e natyrshme dhe si një çupëlinë, ndoshta në nostalgjinë e festave në vogëli.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: