Valbona mahnit me fustanin "xheloz"

Valbona mahnit me fustanin "xheloz"
Përfundimisht kësaj vajze të bukur i shkon gjithçka. Vitet kalojnë, moda ndryshon, por ajo mbetet e bukur edhe kur guxon me një ngjyrë aq të rrezikshme si e verdha. Gjatë spektaklit ku ajo shkëlqen në juri, në TV Klan, Valbona Selimllari ka mahnitur publikun me belin e hollë dhe linjat perfekte por edhe me dritën që transmetoi me veshjen e saj.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: