Tayna provokon fansat

Tayna provokon fansat
Këngëtarja e re por me shumë sukses, Tayna, ka provokuar shumë fansat përmes kësaj fotoje në shtrat, me këmbët e hapura, streçet e markës dhe këpucët me taka të larta. “Duke çlodhur shpirtin” thotë ajo poshtë fotos, por duke na lënë të menduar se si mund të çlodhet shpirti në atë pozicion. Ndoshta do të kishte qenë më e udhës që të takohej me natyrën pas një koncerti të lodhshëm. Por Tayna është një vajzë e re dhe provokimi është pjesë e spektaklit që ajo ofron.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: