Pamela Anderson shfaqet provokuese...dhe ka një mesash për mashtruesit!

Pamela Anderson shfaqet provokuese...dhe ka një mesash për mashtruesit!
Pamela Anderson, 51-vjeçe, shfaqet provokuese për të përcjellë një mesazh mbi gënjeshtrën.

Me një bluze transparente, aktorja e famshme u shpreh se askush nuk është njeri i ndershëm.

Sipas saj, natyra njerëzore është e tillë dhe rekomandoi që njerëzit të mendojnë më shumë për veten e tyre, sesa të flasin për të tjerët apo të bëjnë moral.

“Besoni në gënjeshtra për të mësuar më në fund që të besoni tek vetja… është vërtetë shumë e rëndësishme kjo? Askush nuk është i ndershëm 100%, sidomos ata që akuzojnë të tjerët, janë edhe më të pabesueshëm. “

Ajo shtoi se “Natyra njerëzore është e tillë. Është normale të jesh i hapur, të jetosh, të mos kesh frikë. Lëri të gënjejnë, është vetëm një vend, i trishtuar gjithsesi, ndër të tjera-mendoni shumë për veten tuaj. Preferoj të besoj tek çdo gjë dhe tek të gjithë.”

Shpërndajeni me miqtë tuaj: