Mihrija si çupëlinë me këto flokë

Mihrija si çupëlinë me këto flokë
Këngëtarja Mihrije Braha është tashmë e njohur edhe për faktin se ajo nuk i demonstron aspak vitet që mban mbi shpinë. Por me këtë grim dhe këtë prerje të re të flokëve, me modelin mbi supe, Mihrija duket edhe më e re. Duke rrufitur një kafe për mëngjes, Mihrija ka përshëndetur fansat dhe dashamirësit e saj e së gjithës i shkon mjaft bukur këmisha xhins që ja çel portretin.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: