Maska me vaj ulliri për flokë të lëmuar

Maska me vaj ulliri për flokë të lëmuar
Hidhni pak vaj ulliri në një filxhan kafeje dhe kujdes vendoseni atë në flokët tuaj, duke u kujdesur që të shpërndahet mirë në rrënjët e flokut si dhe në gjatësinë e tyre. Fusni gishtat mes flokëve që të shpërndahet njëtrajtësisht.

Mbajeni për 15-20 minuta.

Më pas, shpëlajeni kokën mirë dhe shkumojeni derisa të shihni që nuk ka asnjë shenjë të vajit. Kur shkumoni kokën , kini kujdes që me gishta të masazhoni rrënjët.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: