Kush është “Kleopatra” shqiptare?

Kush është “Kleopatra” shqiptare?
 

Velina dhe modelja Alesia Bami është tashmë shumë e njohur nga publiku për pamjen e saj të jashtme dhe format trupore, të cilat ajo nuk i mban sekret por i shfaq shpesh. Këtë herë, nën diçiturën “me pamje të re”, Alesia ka “provokuar” fansat e saj me një krehje, grim dhe veshje si Kleopatra, ose të paktën në atë stil. Duke qenë se është një brune mishtore, ky stil i shkon shumë, aq sa edhe Kleopatra e vërtetë do ja kishte zili.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: