Kiara nuk dorëzohet

Kiara nuk dorëzohet
Prezantuesja Kiara Tito pëlqen shumë të fotografohet në jetën e natës sepse ajo pëlqen shumë të argëtohet. Me flokët tashmë të verdha, por këtë herë të kapura bisht, me një fustan mbrëmjeje, ajo pozon gjithë elegancë duke nënvizuar fundshpinën. Paralel me fustanin, Kiara ka zgjedhur aksesorë të rëndë, vëthë të mëdhenj dhe një grim më të rëndë se zakonisht. “Nëse nuk ja del me sukses, përpiqu përsëri”-shprehet ajo në këtë foto.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: