Kanita shijon suksesin

Kanita shijon suksesin
Këngëtarja e re Kanita është nga pretendentet kryesore e festivalit “Kënga Magjike” 2018. Me një zë të ëmbël e me një pamje të bukur, vajza simpatike i ka mahnitur të gjithë. Por shikoni se me sa thjeshtësi po e jeton ajo suksesin dhe miliona klikimet në Youtube. Me shumë stil, me një shall të gjatë të trikotuar, Kanita duket përsëri elegante dhe me sharm, një këngëtare që premton shumë.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: