Hapat e Jonidës

Hapat e Jonidës
Ka ndryshuar pamjen e saj, është bërë një brune me flokë mbi supe e ka shtuar aty ca balluke që e rinojnë shumë. Jonida Maliqi ka “skuqur” rrugët e Tiranës me këtë fustan të gjatë, kombinuar me të kuqen e atleteve. Moda dhe stili në veshje është kthyer tashmë për këngëtaren, kryefjala e karrierës së saj, ku kënga ka kaluar në plan të dytë.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: