Fatma e do shumë dimrin

Fatma e do shumë dimrin
Me një pulovër të bardhë e me një minifund, geta rrjetë e buzëqeshje në buzë, prezantuesja Fatma Haxhialiu ka pozuar duke na njohur me dëshirën e saj të madhe për të veshur bluza më të ngrohta. Duket se Fatma e do shumë dimrin dhe veshjet që ai kërkon. Por mbi të gjitha, Fatma duket shumë në formë me këtë veshje.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: