Eranda mirëpret stinën e ftohtë

Eranda mirëpret stinën e ftohtë
Nuk e dimë nëse ka pasur një rast kur Eranda Libohova të ketë gabuar me veshjen, sipas rastit kur ajo është fotografuar. Ja p.sh në këtë foto ajo duket e buzëqeshur, teksa shijon një ditë pushimi në një agriturizëm. E veshur me materiale të ngrohta, si fundi gri prej stofi, pulovra ngjyrë kafe e hapur, xhaketa në kamosh po me ngjyra toke dhe çizmet po në kamosh, e bëjnë atë shumë në stil dhe joshëse, edhe pse veshja e mbulon të tërën.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: