Enca “dalldis” për qejf

Enca “dalldis” për qejf
Këngëtarja Enca Haxhia i provon të gjitha lëvizjet për të korrur sukses dhe sa më shumë pëlqime në rrjetet sociale. Përmes fotove të saj ajo shfaqet herë e zhveshur, herë me ngjyra flokësh “të çuditshme” e herë me mesazhe agresivë ndaj ish kolegëve të saj. Këtë herë ajo ka treguar, për herë të parë, moshën që ka realisht. Lodron e shpenguar duke hapur këmbët si një fëmijë i lumtur.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: