E tradhton i dashuri, por e pëson makina (Foto)

E tradhton i dashuri, por e pëson makina (Foto)
Një grua u hakmor në mënyrën tradicionale ndaj të dashurit të saj pasi e zuri mat me një tjetër.

Ajo iu afrua makinës së të dashurit, një tip BMW dhe e shkatërroi atë.

Për fatin e saj të keq, e gjithë skena është e filmuar dhe e reja do të duhet të përgjigjet para ligjit për aktin e saj.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: